Film

Skribent

Josefine Krischausky

24 april 2021 | 12:30

Anne Fletcher tar över regin för "Hocus Pocus 2"

"The Proposal"-regissören ersätter Adam Shankman när det är dags att filma uppföljaren till den kära Halloweenklassikern.
"Hocus Pocus 2", uppföljaren till den kända häx-komedin från 1993, har fått en ny regissör. The DisInsider rapporterar att skådespelaren och koreografen Anne Fletcher tar över platsen i regitsolen från Adam Shankman, som från början skulle ha regisserat projektet.
 
Fletcher gjorde sin regidebut år 2006, med dansfilmen "Step Up". Hon ligger även bakom filmerna "27 Dresses" och "The Proposal", och har regisserat för tv-serier som "This Is Us" och "Love, Victor".
 
I "Hocus Pocus 2" återvänder Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy till sina roller som systrarna Winifred, Sarah och Mary Sanderson, men vad exakt häxtrion kommer hitta på denna gång hålls än så länge hemligt. Filmens manus skrivs av Jen D'Angelo, mest känd för sitt arbete med komediserien "Workaholics".
 
Något premiärdatum för uppföljaren har ännu inte bekräftats, men troligtvis kommer vi få se den på Disney+ någon gång under 2022. 
| 24 april 2021 12:30 |