Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 augusti 2021 | 18:00

Star Wars-serien "Andor" med Stellan Skarsgård är färdiginspelad

Prequelserien till den omtyckta långfilmen "Rogue One: A Star Wars Story" förväntas få premiär någon gång under 2022 hos Disney+.
CBR rapporterar att den kommande Star Wars-serien "Andor", om karaktären Cassian Andor som vi senast såg i långfilmen "Rogue One: A Star Wars Story", har spelat in alla sina scener till den första säsongen.
 
Det är i nuläget inte så mycket som är känt kring själva handlingen i "Andor", mer än att handlingen kommer att följa titelkaraktären och att Diego Luna ("Rogue One: A Star Wars Story") återvänder till rollen. Utöver det har serien bara beskrivits som en "spännande spionthriller" bestående av totalt 12 avsnitt av Disney, i samband med att de bekräftade beställningen av serien 2018.
 
Vi kommer snart även kunna se Stellan Skarsgård på bio som Baron Harkonnen i rymdäventyret "Dune".
 
Ifjol rapporterades det även om att svenske Stellan Skarsgård kommer att dyka upp i en okänd roll under den första säsongen. Förhoppningsvis får vi lite mer information om den kommande serien inom en snar framtid, med tanke på att inspelningarna nu är klara så kanske man till och med kan börja hoppas på lite bilder ur serien också. Efter att ha drabbats av flera förseningar på grund av pandemin så får det väl även anses positivt att inspelningarna nu ska ha avslutats, då en premiär under någon gång under 2022 fortfarande känns möjlig.
 

Läs också: "Star Wars: Visions" blir en japansk anime-serie

 
Kommer du att ge "Andor" en chans när det blir dags för premiär? Kommentera gärna nedan!
| 23 augusti 2021 18:00 |