Serie

Skribent

Josefine Krischausky

22 mars 2022 | 21:00

HBO beställer en andra säsong av "And Just Like That..."

Och bara så där, så kan vi blicka fram mot ännu fler avsnitt av "Sex and the City"-fortsättningen.
Carrie, Miranda och Charlottes resa i tv-rutan är ännu inte slut. "Sex and the City"-spinoffen "And Just Like That...", som landade på HBO Max i slutet av förra året, är officiellt klar för en andra säsong. 
 
"And Just Like That" utspelar sig flera år efter handlingen i origalserien, som sändes fram till 2004. Över tio nya avsnitt fick tittarna följa samma huvudpersoner som tidigare (minus Samantha), numera uppe i 50-årsåldern, som ännu försöker navigera sina liv och vänskapen till varandra. 
 
Det saknas än så länge detaljer om den nya säsongen och dess exakta handling, men vi kan förvänta oss att få återse Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis i huvudrollerna.
 
– Jag är glad och spänd över att få berätta fler historier om dessa livfulla och tuffa karaktärer, spelade av dessa starka, fantastiska skådespelare, säger serieskaparen Michael Patrick King i ett uttalande.
 
Serien har lockat tillbaka många fans av originalet, och den första säsongen drog in höga tittarsiffror till HBO Max. "And Just Like That..." var vid sin premiär den mest sedda seriedebuten för en originalserie hos streamingtjänsten, skriver Deadline
| 22 mars 2022 21:00 |