Film

Skribent

Josefine Krischausky

8 april 2021 | 21:00

"American Pie" verkar få ännu en uppföljare

Skådespelaren Tara Reid avslöjar att det redan finns ett riktigt bra manus.
Det är över 20 år sedan "American Pie", den första filmen i vad som kom att bli en hel serie komedier, hade premiär. Med nästan 10 år sedan den senaste filmen, "American Pie: Reunion" gick upp på bio, verkar ännu en uppföljare nu vara på gång.
 
Tara Reid, som spelar Victoria "Vicky" Lathum i tre av de tidigare filmerna, avslöjar för Entertainment Tonight att hon möjligen kommer att återförenas med den ursprungliga ensemblen för ytterligare en film. 
 
- Det kanske händer. Okej, jag kan inte berätta när, för jag själv vet inte riktigt när, för vi måste samla alla skådespelarna samtidigt och få ihop våra scheman, berättar hon. 
 
 
Reid tillägger även att ett manus till filmen redan existerar, samt att det är "fantastiskt" och "ett av de bästa" i hela serien. 
 
När filmen kan förväntas komma återstår att se, men inom en snar framtid är nog inget att sikta in sig på. När det väl sker kommer filmen att bli den femte i originalserien, där några andra skådespelare som tidigare har medverkat är Jason Biggs, Chris Klein och Alyson Hannigan. Vid sidan av dessa filmer har det mellan 2005 och 2009 även gjorts fyra spin-offs, med ett annat gäng i centrum, som vi alltså inte kommer få se i just denna återförening. 
 
Hade du velat se "American Pie"-gänget tillsammans ännu en gång? Kommentera gärna nedan. 
| 8 april 2021 21:00 |