Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 juni 2018 | 23:20

"American Horror Storys" nästa säsong blir en crossover

Ryan Murphy avslöjar att den åttonde säsongen av "American Horror Story" kommer att bli en crossover mellan antologiseriens första och tredje säsong.
Ryan Murphy har vid ett tidigare tillfälle avslöjat att Sarah Paulson, Evan Peters och Kathy Bates kommer att leda årets, åttonde, säsong av "American Horror Story". Tidigare under kvällen avslöjade han via sitt Twitterkonto även att den åttonde säsongen kommer att bli en crossover mellan seriens första och tredje säsong.
 
Den första säsongen ("Murder House") följde en familj som flyttade in i ett hemsökt mansion i Los Angeles, medan den tredje ("Coven") lät oss följa med en flicka till New Orleans - där hon upptäckte att hon var en häxa.
 
 
Eftersom antologiserien "American Horror Story" fram tills nu har bestått av fristående säsonger, vilket har gjort det möjligt för flera av skådespelarna att dyka upp i flera säsonger - men i helt nya roller.
 
Det är i nuläget oklart hur de kommer att lösa faktumet att Sarah Paulson har spelat olika karaktärer i båda dessa säsonger redan, hon spelade nämligen Billie Dean Howard i den första (en roll hon även upprepade i den femte säsongen "Hotel") samt Cordelia Foxx i den tredje.
 
Kommer du att ge den åttonde säsongen av "American Horror Story" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 14 juni 2018 23:20 |