Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

29 september 2022 | 21:01

“American Horror Story” utforskar New York i nya säsongen

I kommande säsongen av den obehagliga antologiserien tar sig serien till metropolen New York. Premiär blir redan i oktober.
En elfte säsong av “American Horror Story” är påväg och nu avslöjar Gamespot flera skådespelare som är klara för årets upplaga av serien. Säsongen får titeln “AHS:NYC” och skådespelare såsom Joe Mantello, Billie Lourd, Zachary Quinto, Russell Tovey, Leslie Grossman, Charlie Carver, Sandra Bernhard, Isaac Powell, Denis O’Hare, och Patti LuPone kommer att medverka.
 
John Landgraf, som är en höjdare på kanalen FX, där “American Horror Story” sänds berättade för TheWrap om den kommande säsongen:
 
- Vad jag kan berätta för dig är att konceptet med säsong 11 är en sammanhängande berättelse. Den utspelar sig faktiskt i olika tidslinjer men det är ett tema, en historia, med en början, mitt och ett slut. Med andra ord , till skillnad från vissa tidigare säsonger, kommer nya säsongen inte att vara flera berättelser i en.
 
“AHS:NYC” har amerikansk premiär den 19 oktober med inte bara ett, utan två avsnitt. Därefter sänds serien varje onsdag under de kommande åtta veckorna. I USA hamnar de på streamingtjänsten Hulu, och i Sverige visas serien istället på Disney+.
| 29 september 2022 21:01 |