Serie

Skribent

Annons

1 juli 2023 | 06:00

Prova på Prime Video under juli månad – helt gratis!

Upplever du sommartorka på film- och seriefronten? Bara lugn. I juli kan du utöka din streamingkatalog genom att prova på Amazon Prime Video utan kostnad.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Högsommaren är här och äntligen dags för välförtjänt semester! Kanske planerar du att pyssla med huset eller åka på lång road trip med husbilen? Men när kvällssolen lagt sig eller när regnet står som spön i backen finns det ju inget härligare än att krypa ner i soffan tillsammans med en spännande film eller serie, helt utan stress.
 
Likväl kan det vara svårt att veta vad man ska kika på under sommarkvällarna. De omtalade serierna du följer har avslutats för säsongen och att glutta på ”Morden i Midsomer” på tv har blivit långrandigt. Så det är nu du har chansen att ta igen de där serierna som du har missat, men att teckna en till streamingtjänst kan bli en dyr historia.
 
Men Amazon har ett generöst erbjudande där du får streama allt utbud hos Prime Video gratis i en hel månad*. Så juli månad ut har du alltså chansen att bingea flera storserier och filmer på sommarkvällarna!
 
Vad sägs om att streama storslagna Tolkien-äventyret ”Sagan om ringen: Maktens ringar” och ”The Boys” som tar superhjältegenren till en komisk vuxennivå? Eller varför inte ta igen actionladdade spionserien ”Citadel” som du antagligen missade i våras? Amazons utbud är väldigt stort.
 
"Citadel", vårens stora snackis, finns att streama hos Prime Video.
 

Här kan du starta din 30-dagars provperiod hos Prime Video och streama drösvis med serier och filmer.

 
* 30 dagar gratis, sedan 59 kr i månaden efter provperioden. Abonnemanget går att säga upp när du vill.
| 1 juli 2023 06:00 |