Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 juni 2018 | 22:30

Amazon Prime i officiella samtal om att rädda nedlagda "Lucifer"

Kommer "Lucifer"-fansen snart kunna dela "The Expanse"-fansens glädje, över att fått en fjärde säsong beställd av Amazon Prime?
För några veckor sedan valde FOX som bekant att lägga ned sin tv-serie om den L.A.-semestrande jävulen Lucifer Morningstar, till fansens stora förtvivlan. Under samma dag lades även "Brooklyn Nine-Nine" och "The Expanse" ned, två serier som även dem hade väldigt högljudda fans - och där har båda serierna nu hittat nya hem ("The Expanse" till Amazon Prime och "Brooklyn Nine-Nine" till NBC) och återuppstått.
 
Amazon Studios nya chef, Jennifer Salke, har i en intervju med Deadline avslöjat att de sitter i tidiga samtal med skaparna bakom "Lucifer" - om möjligheterna att rädda serien och beställa en fjärde säsong. Intervjun ska ha genomförts i torsdags (men publicerades idag), och skulle enligt Salke fortsätta även under fredagen. 
 
 
Hon berättade också om hur de enorma ansträngningarna från "The Expanse"-fansen definitivt påverkade Amazon i rätt riktning, när de häromveckan valde att rädda sci-fi-serien och beställa en fjärde säsong.
 
- Det var flygplan som cirkulerade över oss, tårtor som levererades samt väldigt smarta människor vars åsikter jag verkligen respekterar, som började höra av sig och säga att vi borde ge "The Expanse" en chans.
 
Frågan är nu om berättelsen om deras "The Expanse"-upplevelse bör tolkas som en invit till "Lucifer"-fansen, att nu göra sitt yttersta för att visa hur mycket de verkligen vill att Amazon Prime ska beställa en fjärde säsong av även denna nyligen nedlagda serie.
 
Tror du att Amazon Prime kommer att beställa en fjärde säsong av "Lucifer"? Kommentera gärna nedan! 
| 11 juni 2018 22:30 |