Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 juli 2019 | 23:25

Amazon Prime förnyar "The Expanse" och "Carnival Row" med nya säsonger

Båda serierna får förnyat förtroende innan deras redan inspelade säsonger haft premiär.
Under Television Critics Associations sommarpressturné, som pågår i USA just nu, har Amazon Prime redan hunnit ge oss mer information om den kommande "Sagan om ringen"-serien samt en trailer inför nya säsongen av "Jack Ryan" - i vilken vi äntligen fick se Noomi Rapace i sin nya roll.
 
Enligt Variety passade Amazon Prime även på att informera att man har beställt en femte säsong av "The Expanse" och en andra säsong av "Carnival Row". Under Comic-Con i San Diego förra helgen avslöjades att den fjärde säsongen av "The Expanse", som räddats från nedläggning av Amazon Prime, kommer att släppas i december. Medan den första säsongen av "Carnival Row" släpps redan den 30 augusti.
 
Med tanke på att de båda serierna förlängs med nya säsonger bör det förhoppningsvis innebära att Amazon redan är tillräckligt säkra på att fansen kommer att gilla de två redan färdiga säsongerna. För oss tittare är det dessutom extra skönt att veta att det kommer att komma mer - ifall någon av säsongerna slutar med en cliffhanger.
 

Läs också: 15 superheta tv-trailers från Comic-Con 2019

 
Vilken serie är du mest sugen på - "Carnival Row" eller "The Expanse"? Kommentera gärna nedan!
| 27 juli 2019 23:25 |