Serie

Skribent

MovieZine

31 juli 2020 | 15:10

Teaserpremiär: "Älska mig" är tillbaka i september

Viaplay kommer med ett efterlängtat besked inför hösten: Josephine Bornebuschs hyllade dramaserie är snart tillbaka med säsong 2.
Idag släpps den dramatiska första teasern från den nya säsongen av "Älska mig", där Clara är mitt uppe i en känslosam kamp för att bli gravid.

– Om möjligt blir det ännu mer kaos i den redan ganska stökiga tillvaron för Clara, Sten och Aron, säger Josephine Bornebusch i ett pressmeddelande.
 
 
"Älska mig" är en dramakomedi om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik. I fokus står Josephine Bornebusch som den framgångsrika läkaren Clara som nu är ihop med fotomodellen Peter (Sverrir Gudnason).

Andra säsongen tar vid där den förra slutade, efter att Clara, Aron (Gustav Lindh) och Sten (Johan Ulveson) äntligen fått ihop det med personerna de tror sig älska. Nu har det gått en tid och det ska snart visa sig att kärlek och relationer kan vara mycket svårare än man tror.

– Det känns alltid lite läskigt att göra en uppföljare till en serie publiken tyckt om. I den här säsongen kommer det in några nya karaktärer, som spelas av bland annat Ulf Stenberg, Alexander Abdallah, Anders Mossling och Julia Marko Nord. Det de alla har gemensamt är att de om möjligt skapar ännu mer kaos i den redan ganska stökiga tillvaron för Clara, Sten och Aron, säger Josephine Bornebusch som även skrivit och regisserat serien.
 
Säsong 2 av "Älska mig" börjar sändas 13 september på Viaplay.
 
Första säsongen av "Älska mig" finns nu att streama på Viaplay och på SVT Play.
| 31 juli 2020 15:10 |