Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

24 mars 2016 | 13:15

Allt du behöver veta om "Marvel's Most Wanted"

Skådisarna, storyn, loggan och ryktena - allt samlat så att du kan hålla dig uppdaterad.
Är du ett Marvel-fan? Om inte "Daredevil", "Jessica Jones", "S.H.I.E.L.D.", "Agent Carter" och kommande "Luke Cage", "Iron Fist" och "Defenders" mättar dig tillräckligt, kan det glatt meddelas att även "Marvel's Most Wanted" är här snart. Piloten är beställd och i produktion. Det har varit ganska tyst om saken, men här har MovieZine samlat allt vi vet om serien hittills.

Bobbi Morse och Lance Hunter i fokus

"Marvel's Most Wanted" är en spin-off på "S.H.I.E.L.D.", även om skaparen Jeffrey Bell inte kallar den så. Det blir "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D"-karaktärerna Bobbi "Mockingbird" Morse och Lance Hunters egna TV-serie och följer detta ex-par och ex-spioner på rymmen, utan vare sig vänner eller S.H.I.E.L.D, men med ett flertal prisjägare som vill åt dem. De kan inte lita på någon, men tvingas göra en deal med en skurkaktig äventyrare med goda resurser, som lovar att skydda dem i utbyte mot att de jobbar för hans agenda. De två hjältarna är villiga att hjälpa alla i nöd, samtidigt som de försöker få svar på vilken konspiration som försatt dem i denna fara från första början.

Rollsättningen är igångAtt Adrianne Palicki och Nick Blood ska spela huvudkaraktärerna är redan bestämt.  Som Dr. Abel kommer vi att få se Chris Gartin. Även Delroy Lindo är bekräftad som Marvels svärdsmästare Dominic Fortune. Rykten från SpoilerTV säger att Oded Fehr samt Fernanda Andrade också har skrivit på kontraktet idag, men detta ska tas med en nypa salt tills Marvel eller produktionsbolaget ABC har annonserat ut det själva.

"Det är inte en spin-off" (Jo...)

Utan att spoila, kan det meddelas att "S.H.I.E.L.D." precis lade grunden för "Marvel's Most Wanted" genom handlingen i det senaste avsnittet. Enligt skaparen var det viktigt, då...:

- En av de saker vi siktar på att göra med Bobbi och Hunter är att ge dem ett eget territorium och inte göra det till en "S.H.I.E.L.D."-historia. Det är inte en "S.H.I.E.L.D."-historia. Det är inte en "S.H.I.E.L.D."-spin off. Det är en berättelse om dessa två karaktärer som delar sina liv och äventyr tillsammans. Om dörren står för öppen tror jag att det skulle väcka frågor såsom "varför ringer de inte Coulson varje vecka om saken?" eller "varför dyker inte dessa personer upp?". Inte för att vi inte kommer att försöka hitta sätt att göra crossovers, men vi vill inte lämna dörren så öppen att det blir en serie om ett nytt S.H.I.E.L.D. som gör S.H.I.E.L.D.-saker. Då skulle man ju fråga sig varför inte alla andra karaktärer är med på daglig basis, säger Bell till EW.

Bortsett från att det Jeffrey Bell beskriver är självaste definitionen av en spin-off även om han förnekar det, kan det ju nämnas att Marvel har gått väldigt bra på Netflix, men mindre bra på ABC, som står för "Agent Carter" och "S.H.I.E.L.D.", men förhoppningsvis blir "Marvel's Most Wanted" ändringen på det. Han säger även att målet är att ge serien en unik stil som särskiljer den från andra Marvel-serier, samtidigt som den blir en naturlig del av Marvel Cinematic Universe.

Regin står Billy Gierhart för, som även regisserat flera av "S.H.I.E.L.D."-avsnitten, "The Walking Dead", "Sons of Anarchy" och ett "Jessica Jones"-avsnitt.

Bilden i toppen av denna artikel visar det senaste utkastet för seriens logotyp, som fortfarande kan komma att ändras. Något premiärdatum för piloten finns inte än och det återstår att se om serien får en säsong efter det.

Spontana reaktioner på det här? Kan det bli sevärt?
| 24 mars 2016 13:15 |