Spel

Skribent

Robin Cocks

12 augusti 2019 | 21:00

”Alien: Isolation” kan släppas närsomhelst till Nintendo Switch

Skräckmästerverket ”Alien: Isolation” kan släppas till Nintendo Switch närsomhelst då det har fått en åldersgräns tilldelad av ESRB.
Om du har missat mästerverket ”Alien: Isolation” så har du en ny chans då det kommer att släppas till Switch under 2019. Enligt ny information från Gamesradar så kan spelet vara betydligt närmare än vi tror då det har fått en åldersgräns bestämd på ESRB:s hemsida.
 
När ESRB (Entertainment Software Rating Board) bestämt en åldersgräns på ett spel brukar det vara en stark indikation på att spelet är färdigt för att släppas inom kort. Om vi har tur får vi mer information kring när spelet släpps inom bara några veckor eller förhoppningsvis dagar.
 
”Alien: Isolation” är utan tvekan ett av denna generations bästa skräckspel och handlar om Amanda Ripley (Ellen Ripleys dotter) som måste undkomma farorna ombord på en rymdstation i sökandet efter sin försvunne mor. Spelet bjuder på nervkittlande action och hjärtstoppande skräck, som snart alltså kan avnjutas bärbart på Nintendo Switch.
 
 Gillar du "Alien: Isolation"? Kommer du skaffa Switch-versionen?
| 12 augusti 2019 21:00 |