Film

Skribent

Thomas Linnaeus

17 maj 2023 | 10:00

Alicia Vikander gör stjärntät överlevnadsthriller med Ron Howard

Ana De Armas, Jude Law och Daniel Brühl är några av skådisarna som ansluter till Ron Howards nya thriller “Origin Of Species”.
Ron Howard är tillbaka med en ny thriller och den verkar minst sagt bli kändistät. “Origin of Species” är titeln på filmen och Deadline skriver att senaste tillskottet till produktionen är Daisy Edgar-Jones. Skådespelarna har senaste åren uppmärksammats för sina skådespelarinsatser i både “Normala människor” och “Där kräftorna sjunger”.
 
Edgar-Jones ansluter till en imponerande rollista som redan består av bland annat svenska Oscarsvinnaren Alicia Vikander, Ana De Armas (“Ghosted”), Jude Law (“Peter Pan och Lena”) och Daniel Brühl (“På västfronten intet nytt”). Räcker inte det? Nej, Deadline skriver även att flera stora namn lär ansluta inom kort.
 
“Origin Of Species” beskrivs som "en mörkt komisk berättelse om mord och överlevnad, med fokus på en grupp eklektiska karaktärer som överger civilisationen för Galápagosöarna. De söker alla efter svaret på den där ständigt angelägna frågan som plågar oss alla: vad är meningen med livet?”
 
Filminspelningen startar först under hösten i Australien så det lär dröja ett till två år innan “Origin of Species” kommer på bio.
| 17 maj 2023 10:00 |