Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 augusti 2018 | 21:30

Alexander Skarsgårds "The Little Drummer Girl" landar i november

Hela Alexander Skarsgårds efterlängtade miniserie "The Little Drummer Girl", kommer att sändas under tre kvällar på raken i slutet av november.
Deadline rapporterade tidigare under kvällen att Alexander Skarsgårds efterlängtade miniserie, "The Little Drummer Girl", är klar för en två-timmarspremiär hos AMC den 19 november. Inte nog med det, under de två följande kvällarna kommer de att bränna av de resterande avsnitten också.
 
Samtliga avsnitt är regisserade av det visuella geniet Chan-wook Park ("Old Boy - Hämden", "The Handmaiden") och baseras på spionthriller-boken, med samma namn som serien, av John le Carré. Seriens skapare ligger även bakom AMC:s tidigare Carré-adaption av "The Night Manager", som vann flera priser både på Golden Globe och Emmy-galan förra året. Personligen håller jag därför "The Little Drummer Girl" som en av höstens mest intressanta nya tv-serier.
 
Det finns ingen bekräftad distributör här i Sverige ännu. Men med tanke på att vi nu slutligen har ett officiellt datum att gå efter, kommer förhoppningsvis någon av de svenska distributörerna att plocka in miniserien lagom till premiären.
 
Kommer du att ge "The Little Drummer Girl" en chans i november? Kommentera gärna nedan!
| 21 augusti 2018 21:30 |