Film

Skribent

Josefine Krischausky

20 januari 2022 | 17:30

"Aladdin"-stjärnan är tillbaka i ny romantisk komedi på Netflix

Filmen "The Royal Treatment", där Mena Massoud spelar en prins som tvingas välja mellan plikt och kärlek, finns nu tillgänglig att streama.
Skådespelaren Mena Massoud fick sitt ordentliga genombrott 2019, med titelrollen i biosuccén "Aladdin", men har sedan dess inte synts till filmvärldens rampljus. Nu återvänder han i den ena centrala rollen i "The Royal Treatment", en ny romcom som precis har fått streamingpremiär. 
 
 
I "The Royal Treatment" möter vi Izzy (spelad av den tidigare Disney Channel-stjärnan Laura Marano), en frispråkig frisör från New York, och Thomas (Massoud), en charmig prins från det fiktiva landet Lavania. Hon är självsäker och inte rädd för att gå sin egen väg, medan han ständigt hålls tillbaka av sin familjs förväntningar och krav. 
 
Deras vägar korsas när Izzy får erbjudandet att komma och jobba på Thomas kommande bröllop, och det dröjer inte länge innan det börjar slå gnistor mellan dem. I takt med att deras relation utvecklas väcks en stor fråga – är det kärleken eller plikten som kommer att vinna? 
 
 
"The Royal Treatment", regisserad av Rick Jacobson ("Knightfall", "Ash vs Evil Dead"), finns att streama på Netflix.
| 20 januari 2022 17:30 |