SPONSRAT

Skribent

Annons

5 mars 2018 | 15:00

Al Pacino jagar seriemördare i nya actionthrillern ”Hangman”

Många twister utlovas i thrillern med Karl Urban och Brittany Snow, som nu släpps på video-on-demand. Se trailern!
Pacino spelar här den erfarne mordutredaren Ray Archer, som samarbetar med detektiv Will Ruiney (spelad av Karl Urban). Deras gemensamma mål är att fånga en av stadens mest ökända och onda seriemördare som baserar sina mord på barnspelet Hangman - "hänga gubbe".

Brittany Snow spelar journalisten Christi Davies som rapporterar om brottsvågen och skuggar de två. Trion kämpar mot klockan för att förhindra nya mord, men varje dag hittar man en hängd kropp som avslöjar en ny bokstav som ristats in på offrets rygg eller bröstkorg.

Pacino har under sin långa karriär nominerats till totalt 8 Oscar och vann år 1993 för sin roll i ”En kvinnas doft”. Och det märks också i ”Hangman” att han är en fantastisk skådespelare som fortfarande känner stor passion för sitt yrke.

- Det är något speciellt med att bli involverad i ett manuskript och hitta det i sig själv, jag älskar det. Det är därför jag är skådespelare. Jag gillar utmaningarna med att göra filmer, det är allt för mig, säger Pacino.
 
 
Med sin nervpirrande handling och många spännande vändningar ger ”Hangman” Pacino gott om möjligheter att fördjupa sig i historien och leverera en nyanserad prestation i rollen som utredaren Ray. Om vad som gör filmen speciell säger Pacino:

- Jag gillar dess överraskningar, och det är också en thriller, där det oväntade händer. Och jag gillar - utan att avslöja för mycket - hur någonting personligt händer med karaktären Ruiney, som spelas av Karl Urban. Något extremt kraftfullt.

Pacinos stora engagemang för rollen imponerade på de andra i filmen. Skådespelaren Karl Urban är en av dem som berömmer sin motspelare:

- Det har varit en sådan upplevelse att se hur en veteran av hans kaliber omfamnar arbetet och hantverket. Al är en av de stora skådisarna som får alla runt omkring sig att ge något extra, och jag har lärt mig mycket av att jobba med honom.
 
 
| 5 mars 2018 15:00 |