Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 maj 2018 | 00:00

"Agents of S.H.I.E.L.D." är klar för en sjätte säsong hos ABC

Den sjätte säsongen kommer däremot enbart att bestå av 13 avsnitt, till skillnad från de fem tidigare längre säsongerna.
Enligt Variety blir "Agents of SHIELD" en av ABC:s sista tv-serier att få en ytterligare säsong beställd. Efter helgens alla nedläggningar, där ABC:s "Designated Survivor" var en av serierna som rykte, har SHIELD-fansen tålmodigt fått invänta besked.
 
Den femte säsongen av serien sänder sitt finalavsnitt nu under veckan, ett avsnitt som heter "The End". Det har skrivits på ett sätt som kunde agera som final för hela "Agents of SHIELD", eftersom seriens skapare inte visste om de skulle få en sjätte säsong eller inte.
 
Under de senaste avsnitten har händelser ur "Avengers: Infinity War" nämnts, vilket gjort att många av fansen oroat sig för att finalavsnittet kommer att sluta på samma sätt som långfilmen gjorde. Nu vet vi i alla fall att oavsett hur dystert slut den femte säsongen av "Agents of SHIELD" får - har vi åtminstone 13 avsnitt till att se fram emot.
 
Kommer du att ge den sjätte säsongen av "Agents of SHIELD" en chans? Kommentera gärna nedan - men var försiktig med spoilers gällande "Avengers: Infinity War" för dem som ej hunnit se filmen än.
| 15 maj 2018 00:00 |