Film

Skribent

Viktor Eriksson

20 november 2023 | 22:00

Adam Sandlers nya film med “Uncut Gems”-skaparna gick inte att spela in

Inspelningen av filmen har försenats på obestämd tid eftersom stora delar av den var tänkt att äga rum under riktiga baseballmatcher.
Under slutet av 2019 gjorde Adam Sandler stor succé med kriminalthrillern och den levande stressattacken “Uncut Gems”, som regisserades och skrevs av Josh och Benny Safdie. För cirka ett år sedan meddelade trion att de skulle göra en helt ny film tillsammans.
 
Sedan blev det manus- och skådespelarstrejk i Hollywood och enligt Adam Sandler själv ska det komplicerat saker rejält för projektet, rapporterar Collider.
 
– Vi är inte säkra på hur det blir just nu. Vi missade möjligheten att spela in under baseballsäsongen på grund av strejken. Mycket av filmen skulle spelas in under riktiga baseballmatcher. Så det kommer att ta ett tag. Vi håller på att lista ut hur vi ska göra just nu. Jag är inte säker på när det kommer hända.
 
Baseballsäsongen i USA för 2024 är planerad att dra igång den 20 mars. 
 
Den som sörjer att filmen blivit försenad, eller bara gillar att uppleva massiv stress, kan trösta sig med att “Uncut Gems” är tillgänglig att se på Netflix.  Den 21 november är Adam Sandler annars aktuell som ödla i den animerade Netflix-filmen "Leo". 
| 20 november 2023 22:00 |