Film

Skribent

EvaEpic

3 april 2012 | 17:01

Adam Sandler återvänder till skolbänken

Efter en rad av floppar bestämmer sig Sandler för att återvända till skolbänken i hans version av "Summer School".

Adam Sandlers produktionsbolag Happy Madison är döpt efter två av hans bästa filmer: "Happy Gilmore" och "Billy Madison". Men de filmerna kom ut i mitten av 90-talet och produktionsbolaget har bara funnits sedan 1999, alltså har deras senaste filmer inte haft lika stor framgång som de så kallade "klassikerna". Enligt THR ska Sandler bestämt sig för att ännu en gång återvända till skolbänken i en remake på Paramounts "Summer School".

Happy Madison har funnits i ungefär 13 år och under sin existens har det producerats en del kalkoner som "Jiddra inte med Zohan" och den senaste "Jack and Jill" som under Razzie Awards (kalkonfilmernas egen gala) slog rekord i antalet priser som ni kan läsa om här. Bolaget har inte direkt gjort filmer som tagit biopubliken med storm så det är inte så konstigt att de blir mer och mer kreativt fattiga.

"Summer School" kom ut 1987 och regisserades av "Ocean's Elevens"  Cark Reiner, och där Mark Harmin, som var med i "NCIS" spelade gympaläraren som måste undervisa en klass med ärthjärnor under sommaren.

Sandler själv kommer inte att spela, utan bara producera och med detta som underlag finns det en del utrymme för hans skådespelarvänner att tvinga fram en del skratt hos publiken. Frågan är om vi verkligen behöver ännu en Happy Madison-film?

| 3 april 2012 17:01 |