Serie

Skribent

Alexander Kardelo

27 juni 2017 | 19:30

90-talet kommer tillbaka i komediserien ”Everything Sucks!”

Är du gammal nog att minnas hur det var att vara tonåring innan internet? Netflix-seriens skapare vill göra en "That 70's Show" full med 90-talsnostalgi.
Efter att ha hämtat tillbaka 80-talets tonårsmysteriet i ”Stranger Things” och pudelfrillor i neonljus i ”GLOW”, kliver Netflix ett årtionde framåt. Nya komediserien ”Everything Sucks!” ska påminna oss alla om hur det var att växa upp på 1990-talet, när internet var nytt, Spice Girls ägde radion och alla pratade om "Vänner".

Deadline beskriver serien som "en skruvad och kul coming-of-age-berättelse". Handlingen utspelar sig i Oregon år 1996 och vi får följa två utstötta grupper på high school: medianördarna och dramaklubben som drabbar samman.

Bakom serien står Ben York Jones (”Like Crazy”) och Michael Mohan (”Save the Date”) som kommenterar:

- Några av våra absoluta favoritserier - ”En härlig tid”, ”Gänget och jag”, ”That 70’s Show” - tittar tillbaka på en svunnen era 20 år senare. Vi tycker tiden är rätt för att se tillbaks på skoltiden och återuppleva modet, musiken och attityderna från mitten av 90-talet så som vi minns dem. Inte överdrivet, inte utspätt, utan desperat, innerligt, pinsamt och spännande.
 
Läs också: Här är månadens nya filmer och serier på Netflix

”Everything Sucks!” får premiär med tio avsnitt någon gång under 2018.
 
Låter det här som en serie för dig? Kommentera nedan.
| 27 juni 2017 19:30 |