Spel

Skribent

Anders Eklöf

12 februari 2024 | 13:48

9 år gamla "Batman: Arkham Knight" spelas av fler än "Suicide Squad"

"Suicide Squad: Kill the Justice League" är troligtvis inte lika populärt som Rocksteady Studios hoppades på.
I fredags släpptes spelet "Suicide Squad: Kill the Justice League", där vi ser DC-skurkarna Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot och King Shark kämpa mot onda versioner av superhjältarna som Batman och Superman.
 
Spelet har fått väldigt blandad kritik av både spelare och recensenter. På sajten Metacritic har det ett samlat betyg på 60 av 100, medan vi på MovieZine gav det betyget 3 av 5 med orden att det är "fantastiskt och frustrerande på samma gång".
 
Det ljumma mottagandet har även gett andra resultat. Enligt en skribent på sajten Forbes var det nämligen fler som spelade det 9 år gamla spelet "Batman: Arkham Knight" på plattformen Steam än "Suicide Squad: Kill the Justice League" för några dagar sedan.
 
I skrivande stund har det nya spelet av Rocksteady Studios cirka 1600 spelare samtidigt, medan "Arkham Knight" har cirka 2500. Hur många som spelar "Suicide Squad" på konsol är oklart, men det ser helt klart inte snyggt ut.
 
Hur många exemplar som har sålts är inget som utvecklarna har gått ut med. Studion vill så klart att så många som möjligt ska spela det, då det är ett live service-spel med mikrotransaktioner. Hur det kommer gå för spelet i slutändan, återstår att se.
 
Spelar du "Suicide Squad" eller något av Rocksteady Studios äldre spel?
 
 
| 12 februari 2024 13:48 |