Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 september 2019 | 20:00

5 tv-premiärer du inte får missa hos C More under hösten

Det är aldrig lätt att veta vilka streamingtjänster som kommer att erbjuda det bästa - men här finns fem anledningar att ge C More en chans under hösten.
Antalet streamingtjänster fortsätter att växa och under hösten kommer både Disney+ och Apple TV+ att introducera sina egna. Många börjar därför att fundera över vilka av de befintliga streamingtjänsterna som kommer vara värda att fortsätta med.
 
Här nedan har vi samlat några av de mest intressanta tv-serierna som kommer att finnas på C More under hösten. Under de kommande veckorna kommer vi även att titta igenom några av de andra streamingtjänsternas utbud för de närmsta månaderna. 
 

"Peaky Blinders" - 5 september

 
 
Den femte säsongen av gansterdramat "Peaky Blinders" sägs bli den bästa hittills, något säsongspremiären tidigare under veckan verkar ha visat smak på. 
 

"Solsidan" - 6 oktober

 
 
En av Sveriges mest framgångsrika komediserier har till och med hunnit släppa en lika framgångsrik långfilm på bio. Under hösten kommer en helt ny säsong på TV4, men innan tv-premiären kan du se hela säsongen via C More med start 6 oktober.
 

"Gåsmamman" - 7 november

 
 
Den tredje säsongen som slutade med en rejäl cliffhanger i finalen, trots att det ryktades bli det sista avsnittet för serien, blir tack och lov inte det sista vi får se av "Gåsmamman". Vi intervjuade Alexandra Rapaport om en möjlig fortsättning kort därefter och nu får alltså serien snart en fjärde säsong.
 

"Ture Sventon" - senhösten 2019

 
 
Ännu en serie utan bekräftat premiärdatum. Nya "Ture Sventon", med Robert Gustafsson i huvudrollen, hoppas bli en serie som hela familjen kan samlas omkring. Vi besökte inspelningarna av den tidigare under året och fick Gustafsson att själv berätta om sina förhoppningar om serien.
 

"The New Pope" - december 2019

 
 
En serie du antagligen kommer att älska eller hata, då föregångaren "The Young Pope" var något av en vattendelare av det slaget. "The New Pope" som ser Jude Law och John Malkovich som påvar i ett Rom regisserat av Paolo Sorrentino. För min del kan det bara sluta med succé. Datumet för premiären är inte satt, men månaden är bekräftad till decemeber.
 
Vilka kommande tv-serier hos C More är du mest sugen på att ta del av? Kommentera gärna nedan!
| 8 september 2019 20:00 |