Spel

Skribent

Robin Cocks

22 juni 2019 | 18:00

Här är 5 Switch-spel som du måste ha med dig till beachen 2019!

Ta med Switchen och dessa 5 spel till stranden och spela mellan doppen.
Glad midsommar! Nu är sommaren officiellt här! Det är dags att sticka ner till närmaste strand och ta sig ett svalkande dopp i solens hetta. Men vad ska du göra mellan doppen förutom att äta glass då? Jo, ta med dig din Switch och spela lite sköna spel på stranden antingen själv eller tillsammans med dina vänner. Här är 5 tips på grymma spel att ha med sig till beachen 2019.
 

"Donkey Kong Country: Tropical Freeze"

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Spela som Donkey Kong och hans vänner när han ska återta sin egen ö från ondsinta pingviner. Svinga dig från lian till lian i varma djungler, simma i svalkande vatten och spring över torra savanner. Det svängiga soundtracket höjer sommarkänslan ännu mer och du kan till och med spela tillsammans med en kompis. Om man vill skoja till det ytterligare så kan man springa och ta ett dopp varje gång man förlorar ett liv i spelet. Det blir en hel del badande kan jag säga.
 

"Overcooked 2: Surf'n'Turf" (DLC)

 
 
Basspelet "Overcooked 2" fungerar också alldeles utmärkt att ta med sig till stranden att spela, men det är i dess expansion som den verkliga sommarkänslan finns. I "Surf'n'Turf"-expansionen lagar man mat på stränder och tillagar bland annat läskande smoothies och smarriga grillspett. Tillsammans med tre vänner blir det här en härlig, rolig och kaosartad spelupplevelse mellan doppen.
 

"Mario Kart 8 Deluxe"

 
 
Mario Kart är alltid Mario Kart och fungerar att närsomhelst plocka fram var man än är. Kör antingen ensam eller med dina vänner. Om du väljer det senare så förvänta dig en hel del svordommar och ett och annat tjuvnyp från dina vänner. Här kan man lägga till en rolig twist att den som förlorar racet får köpa glass till de övriga deltagarna.
 

"Puyo Puyo Tetris"

 
 
Detta hybridspel blandar "Puyo Puyo" och "Tetris" i en härlig mix. Du kan antingen spela själv eller med vänner. Det finns många roliga spellägen du kan välja som gör att du exempelvis alternerar mellan Tetris och Puyo Puyo" under samma omgång eller måste fylla hålen i ditt Tetris-torn med ett specifikt block så fort du kan innan din motståndare hinner göra det. Perfekt för beachen!
 

"Super Mario Party"

 
 
Om du ska spendera en hel dag på stranden med flera vänner så är "Super Mario Party" ett givet spel att ha med. Minispelen är många, roliga och tar oftast mellan en halv minut till två minuter att klara av. Det är ett enkelt spel att plocka upp även för den ovane spelaren.
 
Ska du spela några av dessa spel nere på stranden i år? Har du själv några Switch-spel som du vill tipsa om? Eller vill du bara sola och bada i lugn och ro utan spelande?
| 22 juni 2019 18:00 |