SPONSRAT

Skribent

Annons

4 november 2022 | 14:15

5 presenttips till Fars dag! Grandiost eller den goda tankens skull

På söndag är det dags att hedra alla underbara pappor. Känner du att kreativiteten tryter och det börjar bli enformigt att år efter år ge bort det där strumpparet eller vinstlotten? Här är presenttipsen som garanterat kommer göra succé.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Du har väl inte glömt att det är Fars dag på söndag? Den andra söndagen i november (i år den 13 november) är dagen då vi visar våra pappor lite extra uppskattning. Skäm bort honom rejält med något enastående eller med något symboliskt för den goda tankens skull. Oavsett vilken nivå du lägger firandet på så har vi samlat de bästa presenttipsen.
 
 

James Bond-kortlek

 
Nu kan farsan briljera på poker med stil när han bjuder hem polarna för kortspelskväll. Du och farsan är säkert oeniga om vem som är den bäste 007. Pierce Brosnan eller Daniel Craig, tycker du. Sean Connery eller Roger Moore, svarar han. Men det spelar ingen roll för denna snygga kortlek illustrerar varenda Bond-era. Räkna med ett framtida samlarvärde för denna unika kortlek.
 
 
 

Kaffemugg Stålmannen

 
Din pappa älskar inte bara hjältarna i DC Comics och Marvel! Han är också en hjälte då han alltid har ställt upp för dig i vått och torrt. Inte minst kommer han alltid med sina kloka ord. Så självklart förtjänar han att dricka sitt morgonkaffe i denna Stålmannen-mugg.
 
 
 

TP-link RE650 Wifi-repeater AC2600

 
Är farsan ofta frustrerade på grund av dåligt wifi? Ge då honom ett bättre nätverk i present. Denna räckviddsförlängare repeterar wifi-signalen så farsan kan få snabbt nätverk var som helst i hemmet. Nu kan han placera hemmakontoret var han vill eller varför inte bygga en egen biosalong i källaren!
 
 
 
 

"Top Gun" 1+2 på blu-ray

 
”Top Gun” var kanske din pappas första biodejt, det kanske till och med var tillsammans med din mamma. Hur som helst kommer en film som ”Top Gun” att väcka många nostalgiska känslor hos honom. Tvåan har han ännu inte hunnit sett, så alldeles perfekt att ge bort båda i present.
 
 
Large 1fe63729e6117a15ce5e7daf37ea6916 motionscykel
 

Motionscykel – Titan Life

 
Visa din uppskattning genom att fira pappa storartat – det förtjänar han! Förutom att din pappa älskar film lever han ett aktivt liv. Så passa på att överraska honom med denna eleganta motionscykel. Nu kan han motionsträna samtidigt som han kollar på sina favoritfilmer, du vet de där gangsterfilmerna med Al Pacino i huvudrollerna.
 
 
| 4 november 2022 14:15 |