Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

12 oktober 2015 | 22:00

5 nya saker som framkom på "Pretty Little Liars"-träffen

Det blir en novemberspecial!
I helgen hängde "Pretty Little Liars"-casten och dess skapare I. Marlene King på tv-mässan PaleyFest i New York, skriver Entertainment Weekly. Där lovade King att alla frågor som hängde kvar efter den chockartade mittsäsongsfinalen ska bli besvarade. Exempelvis vem som mördade Mrs DiLaurentis. 

Här är fem andra saker som framkom/kommer få sitt svar i säsong 6B.

1. Vi får veta hur det gick för mammorna i källaren


Exekutiva producenten Joseph Doughtery har lovat att mammornas öde ska avslöjas redan i novemberspecialen

2. För ja, det sänds ett specialavsnitt redan den 24 november!


Knappa in det i era kalendrar, asap, "PLL"-fans! Avsnittet är döpt till "Flash-Forward" och ska handla om en del av allt det som hänt under de fem år som kommer ha gått när serien sedan fortsätter med säsong 6B. Bland annat får vi då alltså veta mer om källar-morsorna.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600


3. Förvänta er mer "syskonkärlek"


*rys* Om du inte hämtat dig än från det faktum att Charlotte dejtade sin egen bror utan att han visste om att de var syskon, kan King meddela att serien kommer gräva ÄNNU djupare i deras förhållande:

- Det finns mer att berätta om Jason-Cece och deras dejtande. Det kan faktiskt hända att du inte kommer säga "eww" i slutet av den historien.

4. Lucas återvänder till Rosewood


"Lucas och Hanna får äntligen ha sex", skämtade Ashley Benson, som spelar Hanna. Så mycket mer än så sades det inte, mer än att King avslöjade att Lucas kommer ha ett Ms. Pac-Man-arkadspel i sin nya lägenhet, och det verkar ju logiskt. 

5. Någon/Några "lögnare" kan komma gifta sig...


Hanna är förlovad och medan vare sig Benson eller King ville säga om det är Caleb som är fästmannen, bor de bägge två i New York när serien drar igång. Och Alison, som nu är lärare, har ett annat efternamn - Rollins. Aria är också kär och glad, men inte i Ezra. 

Längtar ni efter den nya säsongen?
| 12 oktober 2015 22:00 |