Spel

Skribent

Robin Cocks

7 juni 2019 | 15:00

Just nu: kanonspel till din Playstation 4 för en billig peng

Här är 5 erbjudanden du inte får missa under Days of Play!
Idag drar den 11 dagar långa kampanjen Days of Play igång med Playstationerbjudanden som man bara inte kan nonchalera. Om du känner dig osäker på vad du ska inhandla till din Playstation 4 så har vi tagit fram några tips på kanonspel.

Hidden Agenda
Genre: Thriller
Pris: 119 kr

Hidden Agenda är som att spela en interaktiv deckare. Du spelar helst tillsammans med vänner i soffan, där alla kan koppla upp sin telefon till spelet och därmed rösta på vilket val som karaktärerna i spelet ska genomföra. Vissa val är riktigt jobbiga och kan skapa rejäl osämja bland vännerna i soffan. Hidden Agenda är en kort men mysig spelupplevelse.

God of War
Genre: Action/äventyr
Pris: 299 kr

I God of War följer vi krigsguden Kratos och hans son Atreus som ska ta sig till toppen av ett berg för att strö ut askan av en nära avliden. Allt går inte som planerat när nordens gudar lägger sig i det hela. Ett vackert, blodigt och majestätiskt äventyr som alla som äger en Playstation 4 borde spela.
 
 
Playstation Hits: Uncharted: The Nathan Drake Collection
Genre: Äventyr
Pris 169 kr

Om du någonsin har drömt om en trilogi med äventyrsspel som påminner om Indiana Jones-filmerna så kan du sluta drömma nu. I den här boxen är de tre första Uncharted-spelen inkluderade och de är sprängfyllda med innehåll. Spelen släpptes ursprungligen till Playstation 3 men har omarbetats och finputsats till Playstation 4. När du är färdig med dessa lir måste du även spela Uncharted 4: A Thief's End.

Marvel's Spider-Man
Genre: Äventyr
Pris: 279 kr

I Spider-Man följer vi Peter Parker som håller New York tryggt från bovar och banditer. Att springa upp för väggen på en skyskrapa och sedan kasta sig rätt ut i luften är en känsla som ger de flesta spelarna pirr i magen. Med en intressant story, makalös grafik och roligt gameplay är Spider-Man ett givet köp. Dessutom är det exklusivt till Playstation 4.

Shadow of the Colossus
Genre: Äventyr
Pris: 279 kr

Shadow of the Colossus släpptes ursprungligen till Playstation 2, men har blivit uppbyggt helt från grunden till Playstation 4. Här spelar du som en ung man som reser till ett magiskt land för att dräpa enorma kolosser i hopp om att kunna återuppliva sin käresta. Berättelsen är subtil men fylld av vemod och sorg, grafiken är strålande och musiken är genomgående underbar. Missa inte denna Playstation-klassiker!

Alla erbjudanden hittar du här!

Ska du fynda något av spelen ovan? Har du några egna tips?
| 7 juni 2019 15:00 |