Serie

Skribent

MovieZine

28 oktober 2020 | 16:30

5 höjdpunkter på HBO Nordic i november

Fyra tv-serier och en true crime-dokumentär bland månadens stora streamingpremiärer hos HBO Nordic.
Kaley Cuoco vaknar upp bredvid en död kropp, och John C. Reilly tränar för att åka ut i rymden. November på HBO Nordic bjuder på både skratt och kalla kårar, men också ett efterlängtat återseende när den fantasyspäckade serien "His Dark Materials" drar igång nya avsnitt.
 

Moonbase 8 - premiär 9 november

 
 
I Winslow, Arizona tränar NASA:s Moon Base Simulator tre ivriga men inkompetenta astronaut-aspiranter inför deras första månuppdrag. När de kämpar för att slutföra träningen tvingar en rad oväntade omständigheter astronauterna att ifrågasätta sin egen mentala hälsa. Kan de överhuvudtaget fullborda uppdraget? Komediserie på sex halvtimmesavsnitt med Fred Armisen, Tim Heidecker och John C. Reilly.
 

Industry - premiär 10 november

 
 
Brittiska "Industry" utspelar sig i den internationella finansvärlden och följer en grupp unga akademiker som tävlar om ett begränsat antal permanenta positioner på en investeringsbank i London. Men gränserna mellan kollegor, vänner, älskare och fiender blir suddiga när de fördjupar sig i en företagskultur som definieras lika mycket av sex, droger och ego som affärer och utdelningar.
 

His Dark Materials - säsong 2 har premiär 17 november

 
 
I den andra säsongen av påkostade fantasyserien "His Dark Materials" har Lord Asriel (James McAvoy) öppnat en bro till en ny värld och Lyra (Dafne Keen), upprörd efter sin bästa väns död, följer efter in i det okända. I en konstig och mystisk övergiven stad träffar hon Will (Amir Wilson), en pojke från vår värld som också flyr från ett komplicerat förflutet. Sju nya avsnitt väntar fram till nyår.
 

Crazy, Not Insane - premiär 19 november

 
 
HBO-dokumentären "Crazy, Not Insane" regisseras av Oscarsbelönade Alex Gibney och följer rättspsykiater Dr. Dorothy Otnow Lewis, som har tillbringat mycket av sitt liv med att utreda våldsamma människors psyke, inklusive seriemördaren Ted Bundy. I denna serie får publiken inblick i Lewis forskning för första gången.
 

The Flight Attendant - premiär 26 november

 
 
Flygvärdinnan Cassandra Bowden (Kaley Cuoco från "The Big Bang Theory") vaknar i sitt hotellrum i Dubai, bakfull från kvällen innan och bredvid henne ligger en död kropp. Hon är alldeles för rädd för att ringa polisen och istället fortsätter hon sin morgon som om ingenting har hänt och möter de andra i besättningen för att åka till flygplatsen. Cassandra har svårt att pussla ihop natten och börjar undra om det kan vara hon som är mördaren. HBO Max-serie på åtta avsnitt.
 

...och här är fler premiärdatum:

 
Mr. Robot - Hela säsong 4 blir tillgänglig 1 november

Romulus - Historisk dramaserie från Italien med premiär 7 november

The Rock & Roll Hall of Fame 2020 - Musikceremoni med premiär den 8 november

Valley of Tears - Israelisk miniserie med premiär 13 november

Murder on Middle Beach - HBO-dokumentärserie, premiär 16 november

Veneno - Spansk dramaserie med premiär 20 november

Tuff Money - Rumänsk serie, premiär 22 november

30 Coins - Spanskt skräckdrama med premiär 29 november
| 28 oktober 2020 16:30 |