Sponsrat

Skribent

Annons

23 maj 2019 | 21:00

6 anledningar till att "The Elder Scrolls Online: Elsweyr" är din nya fantasy-besatthet

Det nya kapitlet "Elsweyr" kommer göra alla "Game of Thrones"-fans nöjda.
Har du likt resten av världen precis sett det allra sista avsnittet av "Game of Thrones"? Känner du tomrummet när tidernas största fantasy-serie nu tagit slut? Frukta inte! "The Elder Scrolls Online" är onlinerollspelet som bara har blivit bättre och bättre för varje uppdatering sedan det släpptes 2014. Och i det nya kapitlet "Elsweyr" gör äntligen de mytomspunna drakarna entré.
 
"The Elder Scrolls Online: Elsweyr" tar oss söderut till Khajiits sandiga hemtrakter som heter just Elsweyr, men det finns mer än bara kattfolket som lockar med denna uppdatering. Här nedan är de sex största anledningarna till att varje "Game of Thrones"-fan bör känna sig pepp på "The Elder Scrolls Online: Elsweyr".
 
71258dac1de1d4738242af916ff98726 2. 20drakar
 

Drakarna återvänder

 
Hejade du på Khaleesi i "Game of Thrones", eller älskade du draktemat i "The Elder Scrolls V: Skyrim"? Isåfall lär det vara glädjande nyheter att de flygande odjuren återvänder till Tamriel i "Elsweyr". Ditt och dina medspelares uppdrag blir att försvara Elsweyr genom att ha ihjäl de luftburna bestarna, som kommer att attackera er med vingar, svansar, klor, tänder och givetvis sprutande eld.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Spela som en Necromancer

 
De förbjudna svartkonsterna har alltid varit lockande i "The Elder Scrolls"-serien och nu blir det äntligen möjligt att axla rollen som en ondskefull Necromancer. I den nya klassen kommer du kunna återuppväcka de döda, som med hjälp av din svartmagi kommer kunna slåss vid din sida. Gillar du taktiskt spelande och har en förkärlek att lira som onding, lär Necromancer-klassen vara perfekt för dig. Inte helt olikt hur The Night King förvandlade sina offer till White Walker-allierade!
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Vackra ökenområden

 
Elsweyr är de kattlika Khajiit-varelsernas hemtrakter i södra Tamriel och området kommer bjuda på varm sand och mäktiga ökenvyer, med natur och arkitektur som är inspirerad av Nord- och västafrika och Yemen. Tänk dig Khal Drogos hemmiljöer, fast med måndyrkande kattfolk istället för brutalt hästfolk. Det är en härlig kontrast mot det kyliga klimat vi är vana vid från "Skyrim". När du vill ha mer liv och rörelse kan du bege dig till den storslagna huvudstaden Rimmen, som i "The Elder Scrolls Online: Elsweyr" ockuperas av imperiets legosoldater.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Bossdrakar i Temple of the First Cat

 
Det uråldriga First Cat-templet har tagits över av draken Nahviintaas och hans två drakkumpaner, Yolnahkiin och Lokkestiiz. Tillsammans med elva medspelare, är det ditt mål att ta itu med dessa flygande vidunder och andra faror som lurar i templet. De tre drakarna kommer allihop ha olika sorters attackmönster och det krävs att du och dina vänner är uppmärksamma och koordinerade för att kunna hålla er vid liv. Om ni lyckas dräpa drakarna, väntar skatter av bästa sort.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Ett ockuperat land

 
Som tidigare nämnt, är Elsweyr ockuperat av imperiets legosoldater. De har likt The Night King i "Game of Thrones" kommit med en Necromancer-armé för att ta över Khajiits kära hemland och du kommer under spelandets gång stöta på många intressanta figurer att hjälpa och prata med. Alfred Molina ("Spider-Man 2") och John Cleese  ("Monty Python") är två av skådisarna som lånat ut sina röster till spelet, vars karaktärer du kommer möta under äventyrets gång.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Utforska ålderdomliga ruiner

 
Ökenlandskap, konflikter och eldsprutande drakar i all ära, men "The Elder Scrolls" har alltid kretsat kring grottor och ruiner av olika slag. Precis som alltid finns det förstås en massa uråldriga lämningar att hitta och utforska även i "Elsweyr", vilka inte är så övergivna som de kan ge sken av. Vilka monster och mysterier som egentligen döljer sig i de nya ruinerna, får du ta reda på när det nya kapitlet släpps den 4 juni.
 
"The Elder Scrolls Online: Elsweyr" finns nu som Early Access till PC och Mac. "Elsweyr" går att utforska på PlayStation 4 och Xbox One från den 5 juni.
| 23 maj 2019 21:00 |