Film

Skribent

MovieZine

9 juli 2020 | 21:00

5 anledningar att stötta MovieZine på Patreon

Kära filmälskare! Gillar du Sveriges största och bästa filmsajt? Kommer du till MovieZine för dina film- och tv-nyheter? Passa på att testa att bli MovieZine-patron i sommar!
Ta del av allt medlems-exklusivt extramaterial som läggs upp i MovieZines Patreon-flöde varje vecka – ett fint komplement till den vanliga sajten, för filmfantaster som inte kan få nog av topplistor, recensioner och tävlingar.
 
När du blir Patreon-medlem stödjer du oss med 20, 50 eller 100 kr i månaden, och hjälper MovieZine att fortsätta kunna leverera snabb, kunnig och underhållande bevakning av det enorma film- och tv-utbudet.
 
Du får också tillgång till medlemsexklusivt innehåll och är med och påverkar hur MovieZine ska se ut i framtiden.
 
Inte helt övertygad? Här är fem skäl till att bli MZ-patron:
 
 

1. Bonusmaterial

 
Du som väljer att stötta MovieZine får som tack tillgång till vårt exklusiva Patreon-flöde, vilket endast är tillgängligt för medlemmar. Här tar vi med er bakom kulisserna på Sveriges största filmsajt. Lär känna skribenterna, smygläs efterlängtade recensioner och ta del av våra allra bästa film- och tv-tips. Members only!
  

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

 

2. Exklusiva tävlingar

 
Som MZ-patron kan du ta del av nya tävlingar och spännande erbjudanden varje vecka. Det kan handla om bluray-filmer, biobiljetter, affischer, tv-spel och samlarprylar. Bli patron idag och var med och tävla om fina, medlemsexklusiva priser!
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

3. Förhandsvisningar

 
På MovieZine tycker vi om att träffa våra läsare, även bortom kommentarsfälten. Därför bjuder vi regelbundet in till exklusiva förhandsvisningar av efterlängtade biopremiärer. Under det senaste året har MovieZines läsare kunnat se filmer som "Shazam!", "Knives Out", "1917" och "Min pappa Marianne" före alla andra. Som MZ-patron får du givetvis förtur till biljetterna då trycket kan vara hårt inför vissa visningar. Hoppas vi ses i biomörkret!
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

4. VIP-gruppen på Facebook

 
Kom in i värmen och var med och påverka innehållet på MovieZine! Som MZ-patron från du tillgång till vår nya samlingsplats för filmälskare. I MovieZines VIP-grupp på Facebook har vi samlat våra toppfans och flitigaste läsare. Här kan du diskutera din senaste filmupplevelse med våra skribenter och flitigaste läsare.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

5. Bluray-film i brevlådan

 
Våra största supportrar, de på "The Big Kahuna"-nivå (100 kronor/månad) blir VIP-medlemmar med extra allt! På toppnivån ingår, utöver allt det vi listat ovan, garanterad plats på våra förhandsvisningar (även när det är fullt) och en hemlig bluray-film postad till din brevlåda!
 
Kom in i värmen som MovieZine-patron! Blir du en av de 100 första stödmedlemmarna så bjuder vi dessutom på en sommarbonus i form av en valfri digital hyrfilm. 
 
| 9 juli 2020 21:00 |