Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 oktober 2023 | 12:30

4 heta premiärer på Netflix idag! Se Chris Evans i ny storfilm

Helgen är räddad! Streamingjätten bjuder på inte mindre än fyra tunga premiärer.
Det ser ut som en riktigt bra streaminghelg för alla Netflix-kunder. Idag bjuds vi på inte mindre än fyra stora premiärer på tjänsten. Väljer du William Spetz känsloladdade dramakomedi, en ny storfilm med Chris Evans eller kanske spansk skräck?
 
Läs mer om helgens nya filmer och serier här nedan.
 
 
”Pain Hustlers” är ett verklighetsbaserat med tunga namn som Emily Blunt, Chris Evans och Andy Garcia i huvudrollerna. Blunt spelar ensamma mamman som, desperat efter en ny inkomst, börjar arbeta åt ett ljusskyggt läkemedelsföretag. Plötsligt hamnar hon mitt i en kriminell konspiration. Regi av David Yates, känd för ”Harry Potter” och ”Fantastiska vidunder”.
 
 
”Syster Död” är en ny spansk skräckfilm från regissören Paco Plaza (”REC”). Det här är en prequel till hans ”Verónica” som skrämde slag på tittarna för några år sedan. I ”Syster Död” får vi lära känna Narcisa, en nybliven nunna med övernaturliga krafter, som börjar arbeta på ett nunnekloster som lärare åt unga flickor. Men märkliga händelser avslöjar dolda hemligheter på klostret…
 
 
”Gula dörren: Det koreanska filmundret” är den sydkoreanska dokumentären för alla filmälskare! Möt den hyllade ”Parasit”-regissören Bong Joon-ho och medlemmarna i den legendariska filmklubben ”Gula dörren”, de enda som har sett hans allra första (och osläppta) film.
 
 
”Tore” är den senaste svenska originalserien på Netflix. William Spetz har både skrivit manus och spelar huvudrollen som 27-årige Tore, vars värld rämnar när hans pappa hastigt rycks ifrån honom. Tore förlorar sig själv i en destruktiv spiral och stöter bort sin närmaste vän. Dramakomedin utlovar starka känslor, skratt och tårar.
 
Vad kollar du in på Netflix i helgen? Kommentera gärna.
| 27 oktober 2023 12:30 |