Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 juni 2024 | 13:30

4 nya filmer att streama under midsommarhelgen

Något för barnen, något för actionälskaren och något för hela familjen.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Midsommarhelgen ger oss en extra ledig dag för att käka sill med släktingar, steka i solen eller slappna av i tv-soffan. Vi tittar närmare på vad streamingtjänsterna erbjuder för nytt inför din långhelg.
 
 

Den sista resan - köp på SF Anytime

 
Filip och Fredriks varma dokumentärfilm har tagit Sverige med storm under våren. Följ med på en emotionell resa söderut när Filip Hammar hoppas skaka lite livslust i sin gamle far, frankofilen Lars Hammar. Toppbetyg på MovieZine! Nu är biosuccén släppt som digital köpfilm på tjänster som SF Anytime, Viaplay Store med flera.
 
 

Trolls 3 - streama på SkyShowtime

 
Den senaste delen i den trallvänliga sagan hittas nu exklusivt på SkyShowtime. Poppy och Branch är nu officiellt ett par! Men hon upptäcker en hemlighet från hans förflutna. Han har varit med i ett pojkband med sina fyra bröder. Nu gäller det att återförena BroZone. Ett litet påskägg till alla fans av Justin Timberlake som gör en av rösterna - hans gamla band N*SYNC har skrivit en ny låt till filmen.

Se "Trolls 3" på SkyShowtime
 
 

Federer: Twelve Final Days - streama på Prime Video

 
Den nya dokumentären skildrar slutet på den schweiziska tennisstjärnan Roger Federers långa karriär. Federer har upprepade gånger beskrivits som en av de mest framstående idrottarna genom tiderna. För regin av filmen står Asif Kapadia, som tidigare gjort de hyllade dokumentärfilmerna “Senna” och “Amy”.

Streama "Federer" gratis på Prime Video - prova på i 30 dagar!
 
 

Trigger Warning - släpps på Netflix 21 juni

 
Jessica Alba ("Sin City") gör comeback i actiongenren. En skicklig kommandosoldat tar över till sin fars bar efter att han plötsligt gått bort, och hamnar där snart i konflikt med ett våldsamt gäng som plågar hennes hemstad. 
| 20 juni 2024 13:30 |