Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

23 februari 2024 | 11:00

Blod, våld och tårar av skratt - 4 höjdpunkter på Prime Video i mars 2024

Svensk skräck, kult-remake, blodig animation och John Cena - här finns någonting för alla!
Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Under mars brukar våren börja göra sig påmind om sin existens, men det är långt ifrån några garantier för vackert väder. Så du kan sitta inne minst en månad till utan att känna för mycket dåligt samvete.
 
Här är tre filmer och en tv-serie på Prime Video som du kan hålla dig själv sällskap med.
 

Road House (21 mars)

 
 
Jake Gyllenhaal tar över Patrick Swayzes gamla roll i den här remaken av 80-talsklassikern med samma namn. Det kan verka som ett helgerån att göra som "Road House", men trailern ser lovande ut och Gyllenhaal har en närvaro värdig sin föregångare.
 
Här spelar han Dalton, en före detta UFC-fighter tar jobb som dörrvakt på en vägkrog i Florida Keys men upptäcker att allt inte står rätt till. Slagsmål uppstår. 
 

Invincible S2 - del 2 (14 mars)


 
På tal om slagsmål. Det lär vi också få se en hel del av den inte så barntillåtna tecknade superhjälteserien "Invincible" kommer tillbaka. Andra säsongens andra halva släpps i mitten av mars.
 
Nu måste vår hjälte Mark Grayson (Steven Yeun) bygga upp sitt liv igen, i spillrorna efter sin faders svek, samtidigt som han kämpar både mot nya hot utifrån och sina egna rädslor inifrån.
 

Canceled (25 mars)

 
 
Svensk lågbudgetskräck producerad av självaste Jockiboi.
 
Spökjägarna Gone Ghosting går från kungar till "canceled" när en f.d. kameraman går ut med att de alltid fejkat sina paranormala möten. Fast besluten att göra en comeback tar det stukade teamet sig till en igenbommad herrgård, där historierna om fruktansvärda händelser visar sig vara allt annat än fejk.
 
Ett tappert försök, tyckte vår recensent.
 

 

Ricky Stanicky (7 mars)

 
 
När tre barndomsvänner spelar ett spratt som går fel, hittar de på en karaktär för attkunna skylla på någon annan. Tjugo år senare använder de fortfarande Ricky Stanicky som ett praktiskt alibi för sitt omogna beteende.
 
Rollen som Ricky Stanicky spelas av John Cena, som mer än en gång visat att han har vad som krävs för att leverera stark komisk tajming. Just "Ricky Stanicky" tog inte emot alltför väl men, hey, när var senaste gången som en kritiker hade rätt?!
 
Allt det här och mycket mer på Prime Video i mars månad.
 

Läs också: Prime Video tar över 9 nya nordiska titlar från krisande Viaplay

 
| 23 februari 2024 11:00 |