Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 maj 2024 | 18:30

Bröllop, true crime och dejtingtrubbel: Här är helgens 3 nyheter på Netflix

En stor premiärdag för Netflix med både komedi och true crime bland nyheterna.
80-talsikonen Brooke Shields är tillbaka i romcom-genren och alla true crime-fans får ett nytt mysterium at dyka in i. Netflix firar denna Kristi himmelsfärdsdag med att addera tre nyheter i sitt utbud. Läs mer nedan...
 
 

Bröllopskaos i komedin "Mother of the Bride"

 
"Mean Girls"-regissören Mark Waters lånar titeln från komedi-klassikern "Brudens far" och sätter Brooke Shields i titelrollen. Lanas dotter Emma kommer hem från en vistelse utomlands för att släppa bomben: hon ska gifta sig! I Thailand! Om en månad! Och det blir bara värre när Lana inser att blivande svärsonens far är någon som krossade hennes hjärta för många år sedan.
 
 

True crime-inspirerade "Bodkin"

 
True crime-inspirerade "Bodkin" beskrivs som "mörk och komisk thriller" och följer ett omaka gäng podcastare som undersöker försvinnandet av tre främlingar i en idyllisk, irländsk kuststad. Ju mer de gräver i fallet desto större och märkligare hemligheter avslöjar de. Med Will Forte i en av rollerna.
 
 

Dejtingtrubbel i turkiska "Thank You, Next"

 
Turkisk tv-serie i romcom-genren. Det handlar om den framgångsrika advokaten Leyla som blivit sviken av sin första kärlek. Nu ska hon åter in i den moderna dejtingvärlden. Samtidigt tar hon sig an en känd klient och ett högprofilerat skilsmässofall - med en passion som hatar att sabotera allt.
 
| 9 maj 2024 18:30 |