Film

Skribent

MovieZine

26 november 2020 | 12:00

25+ nya filmer och serier på C More i december

Beck är tillbaka, Jönssonligan får streamingpremiär och Malin Åkerman-musikalen "En del av mitt hjärta" avrundar år 2020 på C More.
Nya fall för LasseMajas Detektivbyrå, mängder av julklassiker och härlig musikalkänsla i Tomas Ledin-inspirerade filmen "En del av mitt hjärta". Dessutom har vinterns stora familjefilm "Se upp för Jönssonligan" exklusiv premiär på juldagen.
 
Martin Beck-filmerna på C More fortsätter med "Beck - Utom rimligt tvivel" den 4 december. Och på nyårsdagen släpps ytterligare en, "Beck - Döden i Samarra".
 
Kolla in C Mores alla premiärer i december här nedan.
 
 

Höjdpunkter i urval

 
Tinka och kungaspelet, premiär 1 december

Årets julkalender på C More är en fristående uppföljare till den danska julkalendern "Tinkas juläventyr", som sändes i fjol. Splittring hotar när kung Storm uteblir från sin dotter Tinkas planerade kröning, och tomtarnas rike plötsligt står utan regent.

LasseMajas Detektivbyrå, premiär 4 december

Barnböckerna har filmats flera gånger de senaste åren. Nu kommer tv-serien om vännerna Lasse (Elis Nyström) och Maja (Ellen Sarri Littorin) som gång på gång hjälper Vallebys obegåvade polismästare (Anders Jansson) att lösa nya mystiska brott.

Quiz, premiär 7 december

Verklighetsbaserad miniserie om Charles Ingram, känd för att ha fuskat sig igenom den brittiska versionen av "Vem vill bli miljonär?". Serien är regisserad av Stephen Frears ("The Queen") och huvudrollerna spelas av Matthew Macfadyen och Michael Sheen.

Waco, premiär 9 december

Verklighetsbaserad dramaserie med Michael Shannon och Taylor Kitsch om den ökända belägringen i Waco, Texas. 1993 inleder ATF en husrannsakan mot den religiösa gruppen Branch Davidians efter ett tips om olaglig vapenaktivitet, men tillslaget går inte som planerat. Den längsta vapenstriden i USA:s historia tar vid och 76 personer mister livet, men exakt vad som hände är fortfarande oklart.

Se upp för Jönssonligan, premiär 25 december

Charles Ingvar ”Sickan” Jönsson behöver samla ihop sina gamla medbrottslingar för att genomföra den svåraste kuppen i ligans historia. Reboot på de klassiska kuppkomedierna, nu med Henrik Dorsin och Hedda Stiernstedt i rollistan. För regin står Tomas Alfredson.
 
 

Alla premiärer på C More i december

 
1 december
Deep
Gravity
The Office (säsong 8-9)
Tinka och kungaspelet
Tomten är far till alla barnen

2 december
Close to the Horizon

3 december
Ett päron till farsa firar jul

4 december
Beck – Utom rimligt tvivel
Bø (säsong 1)
Deux Moi
LasseMajas Detektivbyrå (säsongsstart)

7 december
Cityakuten (säsong 5)
Quiz (säsongsstart)
The Real Housewives of Atlanta (säsong 13)

9 december
Waco (säsong 1)

10 december
Wonder Boy

11 december
Screened Out

15 december
Chanson Douce

17 december
Miss You Already

18 december
Nobody’s Fool
Little
Mary Queen of Scots

25 december
Overlord
Se upp för Jönssonligan

30 december
En del av mitt hjärta

31 december
Welcome to Chechnya
 
1 januari
Beck - Döden i Samarra
 
| 26 november 2020 12:00 |