Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juli 2019 | 00:30

10 stämningsfulla bilder ur den nya "Mindhunter"-säsongen

Hela den nya säsongen av "Mindhunter" släpps på Netflix den 16 augusti.
Netflix lät några internationella medier besöka en interaktiv press-sida där de fick ta del av 200 nya bilder samt en trailer från den nya säsongen av "Mindhunter". Haken var bara att det endast gick att titta på bilderna i 90 minuter innan man kastades ut från sidan, vilket nu har gjort att olika bilder sprids av alla medier som bjöds in till sajten. 
 
Vi har samlat ihop tio av de mest stämningsfulla bilderna, i väntan på att Netflix väljer att släppa den nya trailern. Enligt EW kommer trailern bland annat bekräfta att den nya säsongen introducerar Charles Manson, Son of Sam och BTK-mördaren samt kommer fokusera extra på den pågående utredningen av "barnamorden i Atlanta" - när ett trettiotal afroamerikanska barn försvann ifrån Atlanta, mellan åren 1979-1981.
 
Den första bilden på Damon Herriman som Charles Manson.
 
Vi har tidigare även rapporterat om att skådespelaren Damon Herriman kommer att spela Charles Manson både i David Finchers "Mindhunter" samt Quentin Tarantinos "Once Upon a Time... in Hollywood". Med tanke på den första bilden av Herriman som Manson, är det inte särskilt svårt att förstå varför han har lyckats landa rollen två gånger om.
 
Här nedan kan du se ytterligare nio bilder från vad som kommas skall. Förutom den första säsongens huvudrollsinnehavare Jonathan Groff och Holt McCallany, samt Herriman, kan vi även se på bilderna att Anna Torv återvänder till rollen som Wendy Carr och att Cameron Britton kommer tillbaka i sin hyllade roll som Ed Kemper.
 
 
Kommer du att ge den nya säsongen av "Mindhunter" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 18 juli 2019 00:30 |