SPONSRAT

Skribent

MovieZine

19 november 2021 | 12:00

10 nya storfilmer som du kan streama på Blockbuster till helgen

Storfilmer som "Dune", "Respect", "Fast & Furious 9" och "Croodarna 2" finns nu att hyra digitalt. Vad ser du i helgen?
När höstkvällarna blir allt mörkare och julen står runt hörnet, är det ett perfekt tillfälle för att sjunka ned i filmsoffan och glömma allt runtomkring. Mys med familjen till några av årets stora filmiska äventyr, bjud en dejt på svindlande romantik eller kura ihop dig framför de senaste skräckfilmerna. Vad du än gillar för genrer så hittar du hyrfilmer för alla smaker på Blockbuster.se.
 
 
"Dune" är den episka rymdoperan som utspelar sig långt in i framtiden på planeten Arrakis, där en maktkamp om den värdefulla Kryddan har brutit ut. På de godas sida finns Paul Atreides (Timothée Chalamet) vars öde är att bli planetens Messiah. På de ondas sida regerar Baron Harkonnen (Stellan Skarsgård) med järnhand. Regissören Denis Villeneuve har gjort en av årets mest storslagna filmer.
 
 
"Croodarna 2: En ny tid" fortsätter på berättelsen om den animerade, förhistoria familjen Croodarna, som försöker hitta sin plats i en era som förändras drastiskt.
 
 
"Stillwater" handlar om en far (Matt Damon) som reser från Oklahoma till Paris för att rädda sin dotter som anklagats för mord. Filmen är verklighetsbaserad och bygger löst på historien om Amanda Knox, en utbytesstudent som spenderade fyra år i ett italienskt fängelse.

Streama "Stillwater" med Matt Damon hos Blockbuster
 
 
"Sista brevet från din älskade" - något för alla romantiker där ute! Här möter vi Jennifer som tappat minnet, och Ellie som hittar kärleksbrev från en svunnen tid, och kvinnornas historier flätas samman. Kärleksdrama med Shailene Woodley, Joe Alwyn och Felicity Jones.

Se kärleksdramat hos Blockbuster
 
"Snake Eyes: G.I. Joe Origins" är en spinoff på filmerna som i sin tur bygger på enormt populära actionfigurer. Den karismatiske men hemlighetsfulle hjälten Snake Eyes står nu i fokus - Henry Golding gör huvudrollen när hans actionpackade bakgrundshistoria ska berättas.

Streama "Snake Eyes" här
 
 
"Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" introducerar oss för en ny hjälte i Marvels universum: kampsports-experten Shang-Chi som har mystiska band till terror-organisationen Ten Rings. Mycket action, äventyr och en dos humor utlovas.

Se "Shang-Chi" hos Blockbuster
 
"Fast & Furious 9" kör vidare på det populära spåret med explosiv och rejält underhållande action. Nu är det dags att möta Dominic Torettos okände bror (spelad av John Cena), som kommer att ge Vin Diesel och hans familj ordentligt med motstånd.

Se "Fast & Furious 9" hos Blockbuster
 
"Respect" är titeln på en av Aretha Franklins mest kända sånger, och även titeln på filmen om hennes liv. Jennifer Hudson iklär sig rollen som den legendariska soul-drottningen. 
 
 
 
"Escape Room 2 - No Way Out" är uppföljaren till 2019 års rysare som bygger på den populära Escape Room-trenden. Några främlingar bjuds in till att delta i en lek, utan att känna till dess dödliga konsekvenser. Vem lyckas ta sig ut i tid?

Kolla in "Escape Room 2" här
 
"Jungle Cruise" är en av årets stora äventyrsfilmer från Disney. Ett riktigt matinéäventyr där Dwayne Johnsons kaxiga båtkapten och Emily Blunts orädda forskare ger sig ut i Amazonas djungel i jakten på en mytomspunnen skatt.

Streama "Jungle Cruise" hos Blockbuster
| 19 november 2021 12:00 |