Serie

Skribent

Erika Jarhed

5 april 2023 | 14:05

Två roliga cameos i veckans "The Mandalorian" får fans att tappa hakan

Nytt avsnitt av "The Mandalorian", nya cameos! I det senaste avsnittet ser vi ingen mindre än Jack Black och artisten Lizzo i Star Wars-universumet.
"The Mandalorian" fortsätter med sina oväntade cameos. I de senaste avsnitten har vi bland annat fått se Ahmed Best som jedimästaren Kelleran Beq, och idag dyker några nya igenkända ansikten upp som får fansen att tappa det fullständigt!
 
I det senaste avsnittet flyger Din Djarin (Pedro Pascal) och Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) iväg tillsammans för att förena Mandalorian-klanerna och ta tillbaka deras planet Mandalore. Men på sin resa möter de två helt nya karaktärer, som lever i lyx och överflöd och som gestaltas av ingen mindre än Jack Black och artisten Lizzo!
 
Helt enkelt en duo vi inte visste att vi behövde i Star Wars-galaxen. 
 
Bild: Disney+
 
Lizzo har vunnit flertalet Grammys och ligger bakom hits som "About Damn Time" och "Truth Hurts", och Jack Black har varit med i otaligt många filmer som "School of Rock", "High Fidelity" och nu allra senast gör han rösten till skurken Bowser i nya "Super Mario Bros. Filmen".
 
Deras medverkan har självfallet blivit en stor snackis på sociala medier, där fansen har reagerat chockerat, men med många glädjerop, på den otippade cameon. Om vi får se mer av dem i serien hädanefter får vi se.
 
Två avsnitt återstår av säsong 3 av "The Mandalorian" som släpps varje onsdag på Disney+.
| 5 april 2023 14:05 |