Wolf (1994)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Inne i varje människa bor det två människor. En som gillar att synas på dagen och en som längtar efter att vara ute om natten. Den tuffe förläggaren Will Randall (Jack Nicholson) har möjlighet att vara de två personerna i ett efter att ha blivit biten av en varg en natt.

Långsamt, långsamt förändras hans liv. Han får så att säga ny aptit på livet, karriären och kvinnorna. Allt styrs av oförklarligt starka djuriska känslor som han inte kan kontrollera. Han dras våldsamt och passionerat till sin chefs vackra dotter Laura (Michelle Pfeiffer) på ett sätt han aldrig tidigare varit med om. Han är på väg in i en okänd värld som ger honom vissa fördelar men som också har sitt pris.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Danne
Wolf: En ganska intetsägande och tråkig film av Mike Nichols. Hela filmen kändes daterad och det måste den gjort redan vid releasen 1994. Filmen bygger ju upp handlingen runt Jack Nicholsons karaktär som sakta går mot att bli en blodtörstig varg. Men Jack Nicholson räcker inte och hela filmen blir ganska patetisk med urtråkiga biroller och en hemsk kvinnosyn(skrika, vara hysteriska och förföra). Nä tyvärr Mike och Jack ni kan bättre! 2/5
13452
Rankar denna väldigt högt och av många anledningar älskar jag denna. Lite kultstatus förtjänar den. Nicholson är helt enkelt fantastisk.
4158-0
jag tycker jack nicholson är grym men filmen är kass....

Veckans populära filmer

Visa fler