What doesn't kill you (2009)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Baserad på en sann berättelse. Tre män rånar en bepansrad värdetransport i Boston. En förbipasserande polis upptäcker rånet och en våldsam eldstrid utbryter. Rånligans ledare är Paulie som med sin barndomskompis Brian har gett sig in på brottets bana för att överleva.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Anders Falun
Hawk , Ruffali & (underskattade) Peet puttrar på i halvfart i vi har sett det förut drama i stereotypa karaktärer/historia . Platta karaktärer och lite tramsigt hantverk med habila skådisar. Funkar för stunden utan att engagera. Några bra realistiska scener blandas med trams ... Wahlbergs polis är malplacerad och känns kvoterade in i historien platt och genomskinlig karaktär ( och skådis ) 2/5 är på gränsen..... 1,5 kanske
6994-0
ruskigt bra rulle
Anton S
Riktigt välspelad och välgjord. Realistisk som tusan. Mycket handhållen kamera. Ethan Hawke gör sin roll väldigt bra. Fast den som skiner mest är Mark Ruffalo. Han förmedlar smärta och lidande på ett starkt och berörande sätt. Med ett träffsäkert manus och en imponerande regissör, är det här en väldigt gripande och bra film som förtjänar en titt eller två.
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler