Wayne's World (1992)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Kultförklarad partyfilm med rockmusik, coola brudar och de galnaste värdar du kan tänka dig - Wayne Campbell och Garth Algar. När en slemmig tv-chef erbjuder Wayne och Garth ett fett kontrakt för att sända sin tv-show på hans kanal tror de knappt att det är sant. Men de upptäcker snart att vägen från gamla källarlokaler till framgång och stora pengar är rätt krokig och fylld av faror, frestelser och vilda partyn. Och kommer Wayne att vinna rockgudinnan Cassandras hjärta? Kommer Garth att få till det med sin drömtjej i doughnut-butiken?
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gus Fallon
40 min pallade jag.... De va ett av de sämsta inom komedi jag sett! Inte ett enda skämt var ju roligt.  Hade jag vetat att den skulle vara kass, hade jag aldrig köpt den, tur att de bara va 50 spänn som slösades och inte mer. Solklart bottenbetyg!
Sky Keith
Fullkomligt vidrig. Var möjligen kul på det tidiga 90-talet men jag såg om den idag och förfasades över bristen på humor.
Jettemakaron
Det här var en favorit när jag var yngre, vågar inte kolla på den igen för tror inte jag kommer gilla den lika mycket nu :p
Visa fler (1)

Relaterade filmer