Virgin Suicides (2000)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Det är 70-tal i en prydlig amerikansk förort. Historien om fem vackra, självmordsbenägna tonårssystrar berättas genom några besatta grannpojkars ögon, som i vuxen ålder fortfarande inte kan glömma det som hände, eller förstå det obegripliga. Det är som en saga om de guldlockiga flickorna som blir inlåsta av den elaka modern och väntar på att bli räddade av modiga prinsar. Eller ett mytiskt drama där självmord får symbolisera det ofrånkomliga slutet på tonårstidens värld ...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Danne
Välspelad och välregisserad film med en mycket annorlunda handling och händelseförlopp. Vissa scener är mycket starka fast den är ändå inte genomdeppig, den har ändå lite subtil humor någonstans i allt detta. betyget stannar dock vid en fyra.
Ljusbus
Ja, vart ju tyvärr inte så att jag älskade den :( Dock bra! Gillade stämningen i filmen, den hade en mystisk aura. Välregisserad och med bra skådespelarinsatser; blev speciellt fascinerad av förhållandet mellan Dunst och Hartnett, deras individuella karaktärer och prestationer.

Den grep dock aldrig riktigt tag i mig och jag kände att det blev en förvånansvärt ytlig upplevelse, när det kändes som att det borde blivit något djupare, mer känslosamt, med tanke på filmens historia och tema. Det var väl där den i huvudsak föll från högre betyg för mig.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler