Vampire Academy (2014)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Rose Hathaway är en dhampir, hälften människa, hälften vampyr och väktare av Moroi. Dhampirerna är fredliga men dödliga vampyrer som lever diskret i vår värld. Hennes arv är att skydda Moroi från blodtörstiga, odödliga vampyrer, de så kallade strigoi.

Det har gått två år sedan Rose och hennes bästa vän Lissa, den sista i den kungliga ätten Dragomir, flydde från vampyr internatskolan S:t Vladimir. Kanske kan det otillgängliga internatet tyckas tryggt, men knappast när ett gäng strigoi gör allt för att lägga beslag på Lissas mycket speciella krafter. Död eller levande; de tänker inte vila förrän hon är deras. Nu jagas vännerna både av skolan och av den mörka vampyrvärlden. De går inte säkra någonstans och faran lurar närmare än de någonsin kunnat ana...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Katrin
Tycker att folk är väldigt negativa! Visst finns det saker som de hade kunnat göra bättre, men tycker ändå att det är en helt okej film. Filmen gjorde mig tillräckligt nyfiken för att få mig att läsa böckerna, och jag blev inte besviken!  Starka kvinnliga karaktärer, spänning och  viktiga teman!
bambam93
Jag ville verkligen tycka om den, känner att den kunde ha gjort så mycket bättre för mycket sämre kunde det inte bli!
PerH
Trodde fan inte det kunde bli sämre än "Twilight" men där hade jag fel. Usla skådespelare, fult foto och ett manus som hade fått vem som helst till att gråta av olycka. Hur en bra skådespelare som Gabriel Byrne kan vara med är en gåta för mig, hoppas han fick bra betalt.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler