Week End - Utflykt i det röda (1967)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En idyllisk weekendtripp till landet förvandlas strax till en surrealistisk mardrömsfärd - en absurd road movie som börjar med karakteristiskt franskt trafikkaos, men slutar med mord, kannibalism och revolution!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Film
Stängde av efter 20 minuter, jag kanske var på fel humör?
Danne Svar på Film för
Kanske, fast filmen är väldigt speciell. Om du inte kom in i filmen efter tjugo minuter så är det nog svårt. Det blir bara mer och mer kaotiskt..
Film Svar på Film för
Jag får  ge den en ny chans en annan dag känner jag, men eftersom mitt filmintresse har minskat väldigt mycket på sistone så kan det ju också ligga lite i det tyvärr :/
Kevin E Svar på Film för
Är det den första filmen av Godard du ser? Man borde inte börja med Week end om du frågar mig då den inte är så lätt att ta till sig. Tror vi diskuterande vilken film man skulle börja när det gälde Jean-Luc Godard på hans egna sida. 

Det var väl Stanley Kubrick eller någon som sa att man ska ge en film 20 minuter iaf som du gjorde för att se vad man tyckte. Jag tyckte iallafall att det var en intressant men väldigt annorlunda film som jag ändå gillade även om den var "konstig".
Film Svar på Film för
Ja det är min första Godard-film som jag ser/ ska kolla på. Jag tyckte att han verkade som en intressant regissör och utflykt i det röda var den av hans filmer som jag hittade i en filmbutik för bara 40 spänn och så tänkte jag, äh nu kör jag på och satsar! 
Jag ska ge filmen en ny chans imorgon har jag tänkt, förhoppnigsvis så gillar jag den bättre då.
Wugllabang
Tack för stödet Blaster.
Wugllabang
Legenden säger, att om du söker på filmens titel(utan bindestreck) och årtal så kan du få tag på den.
Visa fler (13)

Veckans populära filmer

Visa fler