Utflykt i det okända (1975)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Australien, alla hjärtans dag 1900. Appleyard college förbereder sig för den årliga utflykten till Hanging Rock. Tre skolflickor och en lärare ger sig ut för att utforska terrängen. Tre av dem försvinner spårlöst och hittas aldrig.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Danne
Ruskigt välgjord och vackert vildmarks drama/thriller. Musiken är ju bland det bättre man kan hitta. Intressant och bra helt enkelt.
Douglas_Sthlm
En kraftigt överreklamerad film som saknar slut. Jag kan känna irritation över att regissör och manusförfattare klarar sig undan med att skapa filmer utan att behöva knyta ihop säcken efter sig. Förutom känslan av att ha blivit snuvad på konfekten var filmen alldeles för långsam och irrationell för att falla mig i smaken. En film som det är politiskt korrekt att gilla men som egentligen är "Kejsarens nya kläder".
sjoegraes
Fantastiskt vacker film! Fotot, miljöerna, den mäktiga musiken och framförallt den kusliga stämning Weir har skapat är riktigt bra och för nästan tankarna lite åt Kubrickhållet. Den mystik som genomsyrar hela sagan är fascinerande och lämnar fler frågor än svar. En mycket välgjord film som definitivt förtjänar en fyra!
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler