Utan fruktan (1993)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Arkitekten Max Klein överlever oskadd en flygolycka och räddar livet på många medpassagerare. Han hyllas som en hjälte men avskärmar sig mer och mer från omvärlden och hans närmaste får svårt att nå honom. Han träffar Carla, vars son dog i kraschen. Hon berättar om sin sorg och Max bestämmer sig för att stödja henne.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
AntonKane
Såg om detta mästerverket ytligare en gång i kväll. Det finns ingen film som tar upp livet och döden på ett så slående äkta och vackert sätt, jag sitter med gåshud i stort hela filmen, och i slutet bryter jag fullständigt i hop. Dom drygt tio sista minuterna måste vara den bästa scenen i en film någonsin, och "Utan fruktan" är i sig en av dom bästa filmerna någonsin, finns i vilket fall ingen film som är bättre. Sedan gör även Jeff Bridges en av dom bästa rollprestationerna någonsin, varenda replik han säger har sådant djup att jag blir helt mållös .

"Utan fruktan" förändra ens syn på livet, och är en film som är lika stark som livet självt. Det är en film jag minst ser en gång per år för att behålla perspektiv och reflektera över döden och livet.
AntonKane
Helt underbar film. En  av mina absoluta favoriter! Weirs bästa helt klart.
David Brent
Ja filmen får en verkligen att tänka till och känna , precis som all bra film gör! Kul att du gillade den så mycket! :)
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler