Ungkarlslyan (1960)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Försäkringstjänstemannen CC Baxter skulle förblivit helt okänd på den stora firman om inte fyra avdelningschefer hade behövt ett bekvämt ställe att dra sig tillbaka till med sina respektive älskarinnor. Det blev Baxters våning de inriktade sig på och detta trasslar till hans relationer med den märkliga hissflickan Fran.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ljusbus
Så underbar! Jag var lite tveksam på förhand, men blev helt blown away! Manuset är fantastisk, Lemmon är fantastisk, fotot är fantastiskt, jag tycker den på ett mästerligt sätt blir en mix av alla dess genrer utan att vara distikt en - den tar en på en resa som man sällan ska glömma, ofta med skratt eller liknande känsloyttringar som resultat, men alltid med engagemang och njutning för filmen och dess historia. 

Fullpott (om än lite svag)!
AntonKane
Mycket bra och anolunda film man vet aldrig riktigt vart den ska ta vägen men den är bra hela tiden. 4/5
Dimman
Riktigt bra film! Jag håller I Hetaste Laget som lite vassare och en personlig favorit bland Billy Wilders filmer, men denna placerar sig rätt efter den! Jack Lemmon är briljant! Hans komiska tajming är beundransvärd och Billy Wilder vet verkligen hur man med enkla medel kan skapa riktigt bra komiska situationer! Manuset i sig är ett mästerverk, men det är något som aldrig klickar på samma sätt som när Marilyn Monroe, Tony Curtis och Jack Lemmon samman spelade! Det blir en mkt stark fyra i min bok och rekommenderas starkt till alla att se! 
4/5
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler