Unauthorized: The Harvey Weinstein Project (2011)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I detta provokativa porträtt av filmmogulen Harvey Weinstein följer vi Miramax-grundarens utveckling från konsertarrangör till tungviktare i Hollywood.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.2 av 5 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Jag såg filmen igår och håller helt med dig också. Han har gjort en hel del bra förr om åren i och med Miramax osv. Men nu på senare år har jag tröttnat rejält på honom också, eller dom ska man väl säga, bröderna brothers. De startade The Weinstein Company 2005 och att denna fruktansvärt överdrivna Oscars-taktik är en stor del av detta bolag också råder det inga tvivel om. En medveten taktik helt enkelt och det har blivit värre och värre hela tiden. 

Att dom alltid har varit ute efter guldgubbarna är ju solklart. Jag fattar jag inte att någon kan förneka det, här i filmen berättar ju alla om det dessutom. Harvey som får ses som frontfiguren verkar ju vara den typen som skryter och bröstar upp sig över sina Oscars också, på ett fult sätt, sina Oscars som han med taktik och precision har kampanjat hem. Det berättas ju i filmen om att han kunde skrika åt folk om sina Oscars. En mobbare och inte sällan otrevlig och aggressiv person på det. Han må ha gjort en del för filmindustrin en gång i tiden och det får man väl ge honom, men min bild av honom är till största del negativ.
Emeric Carlsson
Kan bara hålla med om det Psychopatrik sagt!
P U T T E
Ja det här var en riktigt bra och intressant dokumentär och bekräftade ju inte helt oväntat en hel del av det jag alltid sagt.

Men, det var i alla fall kul att han jävlades med Disney, fast iof Weinstein eller Disney är ju ungefär som pest eller kolera. 

Men visst har han gjort en del gott också, har dock tröttnat rejält på hans framfart i en längre tid nu och sedan är jag inte direkt en sådan där människa som sitter och ger en fet uppköpare av filmer cred för filmerna i sig, trams.
Det kan väl vem som helst göra med mycket pengar, inte ens det hade han ju egentligen då han köpte (tvingade till sig) filmer med andras pengar många gånger.

Han har förstört minst lika mycket som han tillfört i filmbranschen och på senare år så är allt så jäkla uppenbart och jag är rätt trött på dessa s.k. independentfilmer som inte ens är det längre egentligen. Ja och kostymdramor och tjaffs.

Synd att de inte intervjuade Billy Bob för jag har något minne av att han inte är speciellt förtjust i Herr Weinstein :) Nu vann han visserligen en Oscar för Slingblade (klippt i Weinsteinversion) men det var väl ingen Oscar han var främst ute efter då han gjorde den filmen, det var ju liksom hans personliga verk.

Nåväl, ingen är helt genomond eller värdelös, Weinstein har dock varit nära många gånger och jag är trött på honom.

Tack för tipset i alla fall, 3 kapsyler är den alla gånger värd.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler