Traffic (2001)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Filmen skildrar olika aspekter av USA:s krig mot narkotika. Robert Wakefield blir utsedd till general i detta krig, helt ovetande om att hans egen dotter fallit ner i knarkträsket. Samtidigt försöker lyxhustrun Helena Ayala rädda det som räddas kan av makens knarkimperium.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Senaste kommentarer
PerH
Enligt min mening är det Steven Soderberghs stora mästerverk och en av 2000-talets bästa och viktigaste filmer. Manuset är förstklassig komponerat av Stephen Gaghan och Soderbergh har fått ihop en förstklassig ensemble av skådespelare, som alla gör sitt yttersta. Man kan bara utropa: Fy fan vilken mästerlig film..
Kevin E
H*lvete. Vilken låt. Ska ta och se den här filmen inom dom kommande dagarna.
David Brent
Såg just om den och jösses så bra den är, helt enorm! Soederberghs överlägset bästa film, från en tid då han hade något han ville berätta. Stephen Gaghans manus är ett av de allra vassaste från hela 2000-talet, mångbottnat och snuskigt välskrivet! Soederbergh berättar det hela på ett mycket engagerande sätt, där karaktärerna får ta plats och berätta historien. 

Skådisarna är överlag lysande och särskilt omnämnande till Benicio Del Toro, Michael Douglas, Erika Christensen och Catherine Zeta-Jones som alla är femstjärniga.

Var säker på att jag redan hade en femma på denna, men hade tydligen bara satt en fyra. Nu är betyget uppgraderat till den femma den ska ha! Femman har dessutom aldrig varit mer självklar eller stark som just n! En amerikansk milstolpe till film!
Visa fler (13)

Veckans populära filmer

Visa fler