The Silent House (2011)

2.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Laura och hennes far Wilson flyttar in i ett förfallet hus i en liten by. De hinner knappt börja renovera huset innan märkliga ljud börjar höras från övervåningen. Wilson går upp för att undersöka var det kommer ifrån, men kommer inte tillbaka och Laura måste själv söka sig upp genom huset - som visar sig ruva på något fasansfullt...

Baserat på verkliga händelser i Uruguay på 1940-talet. En våldsamt obehaglig och banbrytande skräckfilm, filmad i en enda lång tagning - helt utan klipp.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
H A N N E S
Oerhört kort speltid på filmen, men så pass tråkig att den känns väldigt lång. Ville bara skrika KLIPP! hela tiden. Kul koncept, men det är bara Hitchcock med Rope som lyckats klara av idén med en enda lång tagning.
sjoegraes
Som Lebowski skrev nedan, det finns en anledning till varför man anställer klippare. Idén med en enda lång tagning blev bara en otroligt tråkig film. Visst hade den några enstaka lyckade inslag, men det hände ju verkligen ingenting! Tror att den hade gjort sig bättre som kortfilm, för handlingen skulle kunna berättas på 5 minuter... Nej, det här skulle jag vilja sammanfatta med en gäspning, det blir inte mer än en stark etta.
Lebowski
Mycket tomgång och lite driv. Det finns en anledning att man anställer klippare i filmer.
Visa fler (7)

Relaterade filmer