The Romantics (2010)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Sju forna collegekamrater återförenas för ett giftermål inom kompisgänget, men ett blött genrep senare tänds en gammal gnista mellan brudgummen och brudtärnan. Niederhoffer, mest känd som hyperaktiv indieproducent, långfilmsdebuterar med en stjärnspäckad filmatisering av sin roman med samma namn. Resultatet är en hudnära och färgstark dramedy om kärlek, lust och sociala spel.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: THE ROMANTICS

Bröllop med kärlekstrassel

Ett kompisgäng på sju personer, mestadels par, återförenas när två av dem ska gifta sig. Väldigt snabbt anar man ugglor i mossen. Brudgummen Josh, som nu ska gifta sig med Lila (Anna Paquin) har tidigare varit tillsammans med gängets enda singel Laura (Katie Holmes) i fem år. Upplagt för trubbel.

Filmen är byggd på regissören Galt Niederhoffers roman från 2008 och den är full av sexuella spänningar, olycklig kärlek och ångest. Inte så tungt som det låter, det är faktiskt småroligt emellanåt. Vi får bland annat bevittna världens mest misslyckade bröllopsrepetion med plågsamma tal och pinsamma felsägningar. Anna Paquin är perfekt som den kontrollerade, men inombords hysteriska, bruden.

Tyvärr är huvudpersonerna, Laura och Josh, inte så intressanta utan det är roligare att se det sociala spel som pågår mellan resten av kompisgänget och mellan Lila och hennes familj. "The Romantics" är helt klart en film som man kan finna nöje i för stunden, men så mycket mer blir det inte. Den största lärdomen är att man aldrig ska dela pojkvän med sin bästa kompis.

Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler