The Romantics 2010

Romantik Drama Komedi
USA
95 MIN
Engelska
The Romantics poster

Synopsis

Sju forna collegekamrater återförenas för ett giftermål inom kompisgänget, men ett blött genrep senare tänds en gammal gnista mellan brudgummen och brudtärnan. Niederhoffer, mest känd som hyperaktiv indieproducent, långfilmsdebuterar med en stjärnspäckad filmatisering av sin roman med samma namn. Resultatet är en hudnära och färgstark dramedy om kärlek, lust och sociala spel.
Ditt betyg
2.1 av 39 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
The Romantics
DVD-premiär
15 juni 2011
Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
Nordisk Film
Längd

Recensent

Lisa Olsson

26 november 2010 | 18:01

Bröllop med kärlekstrassel

Ett kompisgäng på sju personer, mestadels par, återförenas när två av dem ska gifta sig. Väldigt snabbt anar man ugglor i mossen. Brudgummen Josh, som nu ska gifta sig med Lila (Anna Paquin) har tidigare varit tillsammans med gängets enda singel Laura (Katie Holmes) i fem år. Upplagt för trubbel.

Filmen är byggd på regissören Galt Niederhoffers roman från 2008 och den är full av sexuella spänningar, olycklig kärlek och ångest. Inte så tungt som det låter, det är faktiskt småroligt emellanåt. Vi får bland annat bevittna världens mest misslyckade bröllopsrepetion med plågsamma tal och pinsamma felsägningar. Anna Paquin är perfekt som den kontrollerade, men inombords hysteriska, bruden.

Tyvärr är huvudpersonerna, Laura och Josh, inte så intressanta utan det är roligare att se det sociala spel som pågår mellan resten av kompisgänget och mellan Lila och hennes familj. "The Romantics" är helt klart en film som man kan finna nöje i för stunden, men så mycket mer blir det inte. Den största lärdomen är att man aldrig ska dela pojkvän med sin bästa kompis.

| 26 november 2010 18:01 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera The Romantics
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu